WELKE MACHINE IS DE JUISTE MACHINE VOOR U?

Dit is voor veel mensen de moeilijkste vraag bij het uitzoeken van een nieuwe naaimachine. Welke naaimachine bij u past is heel persoonlijk en afhankelijk van enkele factoren.

Om u goed bij te staan in het uitzoekproces hebben wij onze machines verdeeld in diverse categorieën.

 

Beginner modellen

  • Vaak zijn dit simpele lichte mechanische naaimachines. Deze machines worden vaak ook wel een instap of beginner model genoemd. Deze machines zijn geschikt voor lichte naaiklusjes zoals het vermaken van jurken, T-shirts en andere lichte stoffen.

 

Hobby modellen

  • Dit zijn de huis, tuin, keuken modellen. Hier is de grens tussen de simpele mechanische modellen en de uitgebreidere elektronische modellen met een veel meer opties. Hiermee kunt u grotere klussen aan want deze machines stikken bijvoorbeeld door enkele lagen spijkerstof.

 

Gevorderde modellen

  • Hieronder vallen de stevigere, sterke elektronisch naaimachines. Deze machines zijn van zeer degelijke kwaliteit waar u bijvoorbeeld zonder problemen mee door jeans en leer kunt stikken met een groot aantal steekkeuzes. Deze machines zijn ook zeer geschikt bevonden om langdurig comfortabel achter te werken.

 

(semi) Professionele modellen

  • De beste machines die wij verkopen vallen onder deze categorie. Deze machines zijn gebouwd om moeiteloos door alle stoffen te stikken. Deze naaimachines zijn zeer sterk en hebben zeer veel opties. Deze naaimachines zijn daarom ook perfect voor in een atelier.

 

Gespecialiseerde modellen

  • Borduren? Quilten? Zijn dit naast naaien ook hobby’s van u? Dan hebben we natuurlijk gespecialiseerde borduurmachines maar ook de zogenaamde combi’s. Hierbij kunt u gebruik maken van de naaimachine functie of van de borduurfunctie. U kunt makkelijk switchen tussen de instellingen. Een bijkomend voordeel is dat u geen twee verschillende machines hoeft aan te schaffen.

BUDGET

 

kosten en baten

Bij naaimachines, lockmachines en vergelijkbare machines kunt u stellen dat kwaliteit samen gaat met een hogere prijs. Hoe beter de motor, assen, lagers en andere onderdelen zijn, hoe meer ze kosten.

Als we kijken naar de levensduur van een naaimachine dan zien we dat de duurdere modellen jaren langer meegaan. wij raden dan ook aan om niet te bezuinigen bij de aanschaf van een nieuwe naaimachine.

Heeft u een te beperkt budget om aan alle eisen te voldoen, dan kunt u een kijkje nemen bij onze occasions. Dit zijn tweedehands naaimachines die verkregen zijn door inruil in de winkel. Deze machines zijn voorzien van een onderhoudsbeurt en klaar voor gebruik.

 

Acties, aanbiedingen, prijsvragen en kortingen

NaaimachineWinkel.nl heeft met regelmaat een actie, aanbieding, kortingen of zelfs een prijsvraag. Like ons op facebook als u hiervan op de hoogte wilt blijven!