Keuze gemaakt?
Heeft u een product naar keuze kunnen vinden? Wij hopen van harte dat u naar volle tevredenheid een keuze heeft kunnen maken. Indien u toch twijfelt over een product, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereid om met u mee te denken en u te voorzien van passend advies.

 

Betalen
U kunt op 3 manieren betalen. U kunt kiezen voor betalen met iDeal (internetbankieren), betalen via Overboeking (bankoverschrijving) of met Bancontact (Belgisch Internetbankieren).

Betalen met iDeal
De meest veilige en eenvoudige manier van betalen is iDeal. Heeft u internetbankieren, kies dan als betaalmethode voor iDeal. Het bedrag wordt dan direct afgerekend in uw vertrouwde internetbankieren-omgeving en wij verzenden direct uw bestelling. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U ontvangt per email een bevestiging van uw betaling.

Betalen met Overboeking 
Indien u wilt betalen door het bedrag zelf naar ons over te maken dan kiest u eenvoudig voor “Overboeking”. Alle benodigde gegevens worden weergegeven en naar uw e-mail adres verzonden. Vergeet u niet het betalingskenmerk in te vullen! Wij verzenden direct uw bestelling zodra het geld is overgemaakt. U ontvangt per email een bevestiging van uw betaling

Betalen met Bancontact
De meest veilige en eenvoudige manier van betalen voor onze zuiderburen. Het bedrag wordt dan direct afgerekend in uw vertrouwde internetbankieren-omgeving en wij verzenden direct uw bestelling. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U ontvangt per email een bevestiging van uw betaling.

 

Bevestiging
Na betaling en het plaatsen van de bestelling krijgt u op uw email een bevestiging toegestuurd. Wij zullen u tijdens het verzendproces ook per email op de hoogte houden totdat het product bij u binnen is en u ermee aan de slag kunt.

 

Bestelling geplaatst
Nadat uw bestelling geplaatst is zullen wij direct voor u aan de slag gaan. Wij zullen uw bestelling met onze gebruikelijke service behandelen en ervoor zorgen dat uw bestelling naar volledige tevredenheid bij u bezorgd wordt.

 

Bestelling afhalen of bezorgen
Indien u heeft gekozen voor het ophalen van het product in de winkel, kunt u tijdens onze openingstijden uw product komen halen. Indien u heeft gekozen voor het laten bezorgen van uw product kunt u informatie hierover vinden onder het kopje ‘bezorgen’.

 

Privacy
Lees hier hoe wij omgaan met uw gegevens