BORDUUR SOFTWARE

Voor uw Brother borduurmachines bieden wij diverse softwarepakketten aan. Zodat u gelijk aan de gang kan met borduren.

KOFFERS & TASSEN

Neemt u uw naaimachine of uw lockmachine wel eens mee buiten de deur? Dan raden wij aan om een kijkje te nemen in deze categorie. Wij bieden stevige, gestoffeerde tassen aan om uw kostbare machines te beschermen tegen stof, krassen, deukjes en zonlicht.

HANDIGE TOOLS

De echte accessoires vind u hier! Krijgt u de draad niet meer zo gemakkelijk door het oog van de naald als vroeger? Of zag u iemand anders werken met wonderclips en wilt u ook van de klassieke spelden? Dan zit u hier goed. Wij bieden handige accessoires aan van draadinsterkers, magneten, pincetten tot wondertape en wonderclips.

LAMPEN

Is uw lamp defect? Dan pas merkt u hoe belangrijk dit onderdeel is in uw naaimachine. Of wilt u overstappen naar de fellere led verlichting? Deze kunt u zelf in een handomdraai vervangen! Of het nu gaat om een klassieke gloeilamp of de moderne led verlichting, het is allemaal mogelijk. Als u nog niet gewerkt heeft met led verlichting op de naaimachine dan is dat aan te raden. Het licht is feller en straalt minder warmte uit.

MACHINE NAALDEN

Voor een goed resultaat moet u de juiste naald gebruiken, wij bieden diverse universele naalden aan, maar ook naalden voor leer, jeans, stretch etc. Ons filtersysteem helpt u bij het uitzoeken van de juiste naald voor elke klus.

ONDERHOUDS ARTIKELEN

Klein onderhoud kunt u ook zelf. Wij bieden de diverse oliën en sprays die de onderhoudsservice van NaaimachineWinkel.nl gebruikt ook aan. Een goed onderhouden machine gaat het langste mee!

SCHAREN

Misschien wel het meest gebruikte accessoires/handgereedschap dat u zult gebruiken bij het naaien, de schaar. Een goede schaar moet soepel bewegen, scherp zijn en blijven. Wij bieden scharen, tornmesjes en rolmesjes aan in diverse formaten, van hoogwaardig kwaliteit. Met deze scharen, tornmesjes en rolmesjes kunt u de komende tijd echt weer vooruit.

SPOELHUIS

Een afgebroken naald, deze is in het spoelhuis terecht gekomen. En elke keer knapt de onderdraad als u aan het naaien bent. De afgebroken naald heeft het spoelhuis beschadigd, gelukkig kunt u deze zelf makkelijk vervangen. Op NaaimachineWinkel.nl verkopen wij namelijk ook diverse onderdelen zodat u zelf thuis snel en goedkoop het kunt vervangen.

SPOELTJES

Naast dat spoeltjes gewoon spontaan verdwijnen, heeft u er altijd te weinig; spoeltjes. Steeds meer kleuren draad, steeds meer spoeltjes in uw bakje. Gelukkig kunt u bij ons alle spoeltjes bestellen. Wilt u ook nog overzicht houden, dan hebben wij ook nog diverse spoel opbergdoosjes.

VOETJES

Is uw oude naaimachinevoet beschadigd of heeft u een speciale nodig, dan kunt u deze bij ons bestellen. Op NaaimachineWinkel.nl vind u individuele voetjes en complete sets.